打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [分享] 昌2使用分享【圖片已失效】

Originally posted by Minglun at 2006-4-17 15:29:

我打左咁耐蛇,大場一定唔會爆車,我爆車就唔會貼出黎啦
你咪係度運吉!!

------------------------------------------------------------------------------------------------
貼多幾張打冥使既圖
[img]h ...

[size=-1]149昌! - ___ - 我都想要aR! 你升左幾耐?!

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

我想問隻昌2要點企先岩???
企係隻怪ge左邊/右邊定中間???
我覺得隻昌2ge企都好緊要 但係就唔知點企= =
我睇定個post only識數主果幾個放龍法 即向右下 右上 但係我就唔識點向左上 左下放
樓主請教下我.......剛轉了昌2兩日= = 唔係好識用

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

多謝樓主~
我識啦~~~~

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

終於識用啦 haha

回復 支持 反對

好野
我識用昌昌啦
多謝你呀

回復 支持 反對

Originally posted by SiU強xD at 2006-4-20 19:03:

[size=-1]149昌! - ___ - 我都想要aR! 你升左幾耐?!

兩個星期倒,好耐之前升既-.-

Originally posted by B.B.Q at 2006-4-20 14:42:
多謝樓主分享
我終於識用昌2技喇
不過就唔係次次都打中怪
都比未睇post之前好左好多
真係非常多謝你
未睇post之前放4下中1下
睇完post之後放4下中3下
我係唔係有進步呢  哈哈
都係摟主D圖整得好
...

用photoimpact,photoshop,小畫家等等既軟件都加到

Originally posted by 精英大屍 at 2006-4-20 19:06:
我想問隻昌2要點企先岩???
企係隻怪ge左邊/右邊定中間???
我覺得隻昌2ge企都好緊要 但係就唔知點企= =
我睇定個post only識數主果幾個放龍法 即向右下 右上 但係我就唔識點向左上 左下放
樓主請教下我....... ...

盡量幫下你,不過唔知你睇唔睇得明-.-

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by Minglun at 2006-4-20 23:28:

兩個星期倒,好耐之前升既-.-

用photoimpact,photoshop,小畫家等等既軟件都加到

盡量幫下你,不過唔知你睇唔睇得明-.-

oh....多謝晒bao_28
而家即刻去試下先

回復 支持 反對

多請分享...
終於明白點用昌2了...

回復 支持 反對

版主~~~~~~~~~
既然呢個post幫到人,不如列入精華啦
我唔想成日係巨商入面比人問,叫佢黎搵post又搵唔到-.-

回復 支持 反對

真係一篇睇完新中高手都有裨益既post

我隻昌既lv先岩岩破百冇內
我之前用昌係靠感覺出技
依家可以試試你既方法

不過你既方法好似有少少問題,
你話一開始用昌普攻第一隻怪, 再指下一點出技,就可以放技放到幾乎同'怪條'平行.
但昌的火龍是由車中心發出...(e度比較難解釋...用圖~)

我的理解

我的見解

如果我用得唔岩
希望你指點

回復 支持 反對