打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [分享] 昌2使用分享【圖片已失效】

Originally posted by [S]00蛇00 at 2006-4-17 21:31:
可唔可以教埋係打橫黎ge怪點打呀= ="
一打橫ge就勁放龍~好晒mp~_~

唔知你想問咩場,貼出黎比我睇下

Originally posted by 口號 at 2006-4-17 21:39:
點打象??

象都係咁打-.-
冇分別的

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Thx wo, 我開始識厄昌lo ^^/

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 吉澤明步 at 2006-4-17 15:23:
我想問你 幾時爆車 ????

咒人地爆車
人地都話左埋身前就可以清晒
點會爆車

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

唔錯唔錯...努力升昌中~

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

估唔到原來無朝子都可以打蛇=口=
不過有朝子好d既...

回復 支持 反對

Originally posted by 阿玉番薯 at 2006-4-18 07:14:
估唔到原來無朝子都可以打蛇=口=
不過有朝子好d既...

我打蛇不嬲都唔洗朝子-.-

回復 支持 反對

spoon~
原來我同你用昌既放法都唔同^^
我想問你貼個個場打蛇放左幾多野?
打蛇不過昌+補血+燕搞掂=.=

回復 支持 反對

爆笑小貓 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

Originally posted by Boaz at 2006-4-18 11:09:
spoon~
原來我同你用昌既放法都唔同^^
我想問你貼個個場打蛇放左幾多野?
打蛇不過昌+補血+燕搞掂=.=

唔記得lu~~
淨係知12野↓

回復 支持 反對

Originally posted by Minglun at 2006-4-18 13:37:

唔記得lu~~
淨係知12野↓

好啦~
今晚等我又開post同你打對台bao_17

回復 支持 反對