打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [分享] 昌2使用分享【圖片已失效】

講真 蛇細場我覺得好難打
大場好好多bao_30

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by womanbeatmania at 2006-4-22 23:21:

真係一篇睇完新中高手都有裨益既post

我隻昌既lv先岩岩破百冇內
我之前用昌係靠感覺出技
依家可以試試你既方法

不過你既方法好似有少少問題,
你話一開始用昌普攻第一隻怪, 再指下一點出技,就可以放技 ...

係平行左之後再落半格(即斜行)
再放龍就好勁
多得樓主教我ja 而家識用昌昌啦bao_32bao_32
多謝樓主
p.s.昌2幾lv可以打蛇/冥使

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 精英大屍 at 2006-4-23 01:44:

係平行左之後再落半格(即斜行)
再放龍就好勁
多得樓主教我ja 而家識用昌昌啦bao_32bao_32
多謝樓主
p.s.昌2幾lv可以打蛇/冥使

70lv倒都夠架

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

...........我點睇都唔係幾明...
可唔可以親自教教我...?

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 樂古之王 at 2006-5-4 21:03:
...........我點睇都唔係幾明...
可唔可以親自教教我...?

你睇唔明,我都幫你唔到=.=

回復 支持 反對

Japan4_哨牙 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

Originally posted by Japan4_哨牙 at 2006-5-5 01:20:
3千幾hp 800mp 之後係唔係全力牙??

我係800mp,370力,全血

回復 支持 反對

Originally posted by Minglun at 2006-5-5 10:37:

我係800mp,370力,全血

小spoon打蛇個位似乎有D符碌..
不過... 負負下又好似好勁咁=_=
精華左..不過好亂-_-

[ Last edited by ...Illusions* on 2006-5-5 at 11:11 AM ]

回復 支持 反對

其實你d野高lv之 教學唔係打蛇呀 d新手昌2得幾lv 都唔夠血la 你個d甘高lv 一定winge

回復 支持 反對

12012010 該用戶已被刪除
回復 支持 反對